Még van néhány szabad hely az első osztályban

2022. szeptemberében indult első osztályunk néhány szabad helyére várjuk szeretettel új családok jelentkezését, akik nyitott szívvel és elköteleződve indulnának el gyermekükkel nyolc éves vándorútjukra a Waldorf pedagógia ösvényén.

2022. szeptember 21-én 17:00-kor a Bálványosi Világfa Waldorf Iskolában egy iskolába hívogató teadélutánt tartunk, ahol találkozhatsz iskolánk tanáraival. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, kérlek jelentkezz az esemény facebook oldalán.

Iskolánk

Bálványos, kossuth u. 101.

A Világfa Waldorf Iskola Bálványoson, a Balatontól 5 km-re, egy csodálatos kis zsákfaluban áll, s tárja szélesre faragott kapuit. Családias hangulatú, kis létszámú osztályokban tanulunk. A hozzánk járó családok száma egyre bővül. A régi épület, melynek kovácsoltvas lépcsőkorlátján az 1869-es évszám látható, folyamatosan szépül a szorgos szülői kezek munkája által. Nagy udvarunkon terebélyes, öreg fák magasodnak, a bokrokon, fákon mókusok szaladgálnak. Az iskolától nem messze patak csörgedezik, a közelben, a kastély mögött egy erdő várja a gyerekeket, hogy felfedezzék a természet szépségeit

Ismerd meg, hogy melyik évfolyamon mit tanulnak a gyerekek!

Tanáraink

A Waldorf megtanít megismerni, megszeretni, befogadni

Ismerd meg a teljes Tanári Kollégiumot!