Bővítjük tanári kollégiumunkat

A 2023/24-es tanévtől az alábbi állásokra várjuk leendő kollégáink jelentkezését:

Osztálytanító

Angol és/vagy német nyelv nyelvtanár

Zenetanár, vagy ének-zene szakos kolléga

Olyan pedagógusok jelentkezését várjuk közösségünkbe, akik elkötelezettek a Waldorf-pedagógia szellemisége iránt. Az osztálytanítói jelentkezés feltétele, hogy rendelkezik Waldorf-képzettséggel, vagy nyitott annak megszerzésére.
A jelentkezéseket elektronikusan várjuk az iskolakepviselo@vilagfawaldorf.hu email címre küldött szakmai önéletrajz és bemutatkozó motivációs levél kíséretében vagy az alábbi gombra kattintva az űrlap kitöltésével.
Érdeklődni a 30/7316601-es telefonszámon lehet.

Iskolánk

Bálványos, kossuth u. 101.

A Világfa Waldorf Iskola Bálványoson, a Balaton déli partján, egy csodálatos kis zsákfaluban áll, s tárja szélesre faragott kapuit. Családias hangulatú, kis létszámú osztályokban tanulunk. Jelenleg 56 tanulóval (8 osztály) folyik a munka. A hozzánk járó családok száma egyre bővül. A régi épület, melynek kovácsoltvas lépcsőkorlátján az 1869-es évszám látható, folyamatosan szépül a szorgos szülői kezek munkája által. Nagy udvarunkon terebélyes, öreg fák magasodnak, a bokrokon, fákon mókusok szaladgálnak. Az iskolától nem messze patak csörgedezik, a közelben, a kastély mögött egy erdő várja a gyerekeket, hogy felfedezzék a természet szépségeit

Tanáraink

A Waldorf megtanít megismerni, megszeretni, befogadni

Ismerd meg a teljes Tanári Kollégiumot!